(067) 190 70 97, (097) 103 26 74
м. ХарківКарта
0
Кошик
Поки пусто

☝️ Укрпоштою доставляємо лише за передоплатою☝️час роботи пн.-пт. з 9.00 до 16.00 сб.-нд. - вихідний

Статті
Як підібрати кивок для блешні
18 февраля 2022 г. 15:26
Після того, як рибалок розібрався з питанням, що таке блешня , потрібно переходити до... Читати далі →
Оснащення зимової вудки
17 февраля 2022 г. 14:35
Рибалки- початківці часто задаються питанням, як оснастити зимову вудку і правильно... Читати далі →
всі статті
Акції та новини
Надходження: BOUNTY - підгодовування від триразових чемпіонів світу з коропового лову
2 апреля 9:46
У продажу підгодовувальна програма Bounty - офіційний бренд рибальського клубу, який... Читати далі →
Надходження: воблера Рапала, котушки Шимано Страдік 23
14 марта 13:48
Надходження  воблерів Рапала - вже у продажу як нові, так і перевірені часом приманки.... Читати далі →
всі акції та новини
Рибальський магазин - У Кеса Усі записи Новини → Новинки: спінінгові котушки і приманки ↓

Новинки: спінінгові котушки і приманки

Силікон Viper від українського розробника Fanatik по поведінці і роботі нагадує твістер. За зовнішнім виглядом схожий на малька риби з закрученим спіраллю хвостом. Особливістю силікону Fanatik Viper якраз і є цей довгий і важкий хвіст, здатний працювати при незначних рухах наживки. Така анімація може звернути на себе увагу навіть на далеких дистанціях. Аеродинамічні показники такі, що можна вважати дану модель кращим вибором, якщо ловити на невідомій воді. Оптимальний результат силікону Фанатик Viper буде при розміреним або джигової проводки на будь-якому вигляді спінінгових монтажів.

У лінійці съедобок від українського виробника Fanatik силікон Lobster займає важливе місце. Зовні нагадує раку, а на нього легко може зазіхнути багато хижі риби, особливо сом і судак. Силікон Fanatik Lobster володіє активною анімацією клішнями і великим ребристим тілом. Це створює дуже чітке підводне хвилювання, що провокує голодну рибу на атакуючі дії. Додатковим стимулом до клюванні служить те, що наживка просякнута мінеральною сіллю і компонентами, зробленими з витяжок від натуральних продуктів. Для успішної роботи цієї приманки рекомендується робити або ступінчасту проводку, або розмірене, простягаючи силікон по дну.

Силікон Fanatik Larva (фанатик ларва) відомого вітчизняного виробника характеризується безліччю позитивних відгуків у рибалок. Спеціалізується на ловлі окуня. Зовні силікон Fanatik Larva копіює дрібну личинку, з невеликим вмістом повітря, що додає наживке плавучості. Хорошу результативність цей силікон показує при проводці з невеликими ривками і затримками. В основному на паузі піддається атакам голодної риби. Фанатик Larva уловиста штучна наживка з м'якого полімерного матеріалу з результативністю, не поступається аналогам. Модель просякнута мінеральною сіллю і компонентами зробленими з витяжок від натуральних продуктів і добре показала себе при роботі на різного роду рознесених оснащеннях.

Силікон Fanatik Boxer (фанатик боксер) їстівна штучна приманка вітчизняного виробника. Має прогонистую форму тіла з рухомим хвостом. При роботі під водою створює чітку вібрацію, завдяки цьому здатна заманити і спровокувати на поклевку самого ледачого і неактивного хижака. Уловистий виброхвост з м'якого полімерного матеріалу з результативністю, не поступається аналогам. Важливими властивостями силікону Fanatik Boxer вважаються еластичність, м'якість, здатність зберігати свої якості в холодній воді. Дана модель просякнута мінеральною сіллю і компонентами, зробленими з витяжок від натуральних продуктів.

Костюм зимовий Norfin ACTIVE – це відмінна одяг для рибалок, які шукають комбінезон для лову в холодну міжсезоння: ранньою весною або пізно восени, коли типовий весняно-осінній костюм вже не рятує від холоду. Також цей костюм можна використовувати на зимової рибалки по «останньому льоді», коли в теплому зимовому вбранні на льоду часом буває жарко.

Також в нашому каталозі поповнення спиннингових котушок за привабливими цінами. Ось деякі з них.

Безынерционная котушка Select Bravia – бюджетна модель рибальської котушки, яка має універсальний спектр застосування: для фідерної ловлі, донної ловлі або легкого або середнього спінінга для початківців рибалок.

Котушка Select Galaxy – одна з простих, бюджетних і в той же час надійних безінерційних котушок, представлених на вітчизняному ринку. Котушка буде прекрасним вибором для оснащення спінінгових вудилищ для новачків легкого або середнього класів, а також поплавочніков.

Котушка Select GTA - хороший вибір для початківця рибалки. Бюджетна котушка від компанії Select стильного виконання, складна по конструкції, але зручна в експлуатації.

З останніми надходженнями нашого магазину можна ознайомитися на сторінці всі надходження
_____________________________
р. Харків вул. Пушкінська,30
Інтернет магазин ukesa.com.ua
(057) 706-2090
(050) 177-8770
(067) 190-7097

Поділитися:
Всі новини
У Кеса - інтернет-магазин риболовецьких снастейРибальські снасті У Кеса(050) 177 87 70(067) 190 70 97ukesashop@ukr.net
0Блокнот
0Переглянуті