(067) 190 70 97, (097) 103 26 74
м. ХарківКарта
0
Кошик
Поки пусто

☝️ Укрпоштою доставляємо лише за передоплатою☝️час роботи пн.-пт. з 9.00 до 16.00 сб.-нд. - вихідний

Статті
Як підібрати кивок для блешні
18 февраля 2022 г. 15:26
Після того, як рибалок розібрався з питанням, що таке блешня , потрібно переходити до... Читати далі →
Оснащення зимової вудки
17 февраля 2022 г. 14:35
Рибалки- початківці часто задаються питанням, як оснастити зимову вудку і правильно... Читати далі →
всі статті
Акції та новини
Надходження: BOUNTY - підгодовування від триразових чемпіонів світу з коропового лову
2 апреля 9:46
У продажу підгодовувальна програма Bounty - офіційний бренд рибальського клубу, який... Читати далі →
Надходження: воблера Рапала, котушки Шимано Страдік 23
14 марта 13:48
Надходження  воблерів Рапала - вже у продажу як нові, так і перевірені часом приманки.... Читати далі →
всі акції та новини
Рибальський магазин - У Кеса Усі записи Статті → Утеплюються на зиму з термобілизною від Norfin ↓

Утеплюються на зиму з термобілизною від Norfin

Осінні настають холоди, попереду зима, але який же рибалка вважатиме це перешкодою для відмови від улюбленого заняття? Тим більше, що давно пішли в минуле часи ватяних штанів, валенков і курток c тілогрійки: сучасні вендори давно освоїли випуск чудових комплектів одягу, що поєднують в собі міцність, легкість, еластичність, але головне — забезпечують організм комфортним теплом у будь-який час року. Достатньо лише підібрати оптимальний варіант, комбінуючи різні типи натільної і верхнього шару одягу.

Але якщо з підбором костюма або куртки проблем зазвичай не виникає, то термобілизна для багатьох вудильників та інших любителів активного відпочинку залишається "терра інкогніта": дійсно, на перший погляд важко переконатися в тому, що таке тоненьке і "ненатуральна" може з успіхом замінити улюблені бавовняні футболки, в'язані светри і щільні сорочки з "начосом" у прохолодні осінні дні або суворі зимові морози. Відповідь проста: не тільки можуть, але і у багато разів перевершують їх: вся справа в особливій конструкції тканини, призначення якої - не просто "зігріти", але в першу чергу забезпечити якісний відвід вологи від поверхні шкіри, розподілити її по максимальній площі і тут же випарувати в навколишній простір. Саме надмірною вологістю визначається ефект переохолодження: волога, що випаровується з тіла, переохолодить його, тоді, як сухі шкірні покриви, навпаки, чудово зігріваються за рахунок кровообігу.

Враховуючи, що температури навколишнього середовища можуть коливатися в залежності від клімату і погодних умов в значних межах, виробники термобілизни випускають кілька різновидів, кожна з яких успішно застосовується в певній ситуації як самостійно, так і в комбінації з іншими.

Наприклад, Norfin пропонує своїм клієнтам термобілизна Norfin Active Line, Norfin Comfort Line і Thermo Line: всі три — натільні комплекти роздільного термобілизни (куртка і штани), влагоотводящие, так званий "перший шар", поверх якого можна надіти що завгодно: утеплене термобілизна "другого шару", флісовий костюм і/або відразу верхню непромокальний одяг, або ж теплий зимовий костюм.

Так, термобілизна Norfin Thermo Line з поліестеру розраховане на ефективне влагоотведение при середньому і високому рівні фізичної активності. Незважаючи на те, що цей комплект відрізняє від подібних дуже демократична ціна, не варто по ній судити про якість виробу: костюм зручний як для повсякденного носіння, так і для використання в якості "запасного", адже при правильному поєднанні з "другим" шаром і гідним "верхи" підійде і для бігової зимової риболовлі будь-якого ступеня активності, і послужить хорошу службу в інші, більш теплі сезони. До речі, цей комплект — один з небагатьох, який може похвалитися такою корисною деталлю, як наявність гульфика (ширінки).

При передбачуваних інтенсивних фізичних навантаженнях слід віддати перевагу термобелью Norfin Active Line, яка як не можна краще вписується в схему активного вудіння з човна, з берега, і, зрозуміло, зимового дозвілля: який передбачає активне пересування по льоду та буріння багатьох лунок. Многозональный крій наближує продукт до анатомічним і забезпечує покращене прилягання (а, значить, і влагоотведение) в навантажених зонах, і відчутно знижує тертя (а отже, і зменшує дискомфорт при русі). Додаткова зручність в шкарпетці створюється за рахунок з'єднання елементів методом плоского шва. Костюм підійде всім, особливо тим, хто віддає перевагу гипоалергенные матеріали, але виробники пішли ще далі, застосувавши особливу технологію насичення тканини іонами срібла (MERYL SKINLIFE), завдяки якій практично виключається поява неприємних запахів (за рахунок блокування життєдіяльності відповідних бактерій). Так що цей варіант білизни дуже гарний і для тривалих виїздів на кілька днів.

 

І, нарешті, термобілизна Norfin Comfort Line, хоч і орієнтоване на середню фізичну активність в режимі "першого" шару, в окремих випадках чудово виконує роль "другого". Воно утеплене, забезпечений додатковими микрофлисовыми вставками в області сідниці і попереку, як не можна краще захищає організм в режимі "сидячої" зимової риболовлі, а так само прихильників пізнього осіннього троллінгу. Складніше з ним буде активним рибалкам: під час інтенсивних рухів можливий перегрів. Як і в інших виробах компанії Norfin, тут не обійшлося без плоского шва, додаткова особливість — задіяння волокон спандекса і особливого крою, який надає комплекту-костюму додаткову еластичність.

Отже, якщо ви все-таки дозріли для придбання термобілизни – зробіть вибір у бік фірми Norfin. Це, все-таки, іменитий і перевірений бренд, який виробляє якісний одяг для екстремальних туристів, рибалок та мисливців.

Поділитися:
Всі статті
У Кеса - інтернет-магазин риболовецьких снастейРибальські снасті У Кеса(050) 177 87 70(067) 190 70 97ukesashop@ukr.net
0Блокнот
0Переглянуті