(067) 190 70 97, (097) 103 26 74
м. ХарківКарта
0
Кошик
Поки пусто

☝️ Укрпоштою доставляємо лише за передоплатою☝️час роботи пн.-пт. з 9.00 до 16.00 сб.-нд. - вихідний

Статті
Як підібрати кивок для блешні
18 февраля 2022 г. 15:26
Після того, як рибалок розібрався з питанням, що таке блешня , потрібно переходити до... Читати далі →
Оснащення зимової вудки
17 февраля 2022 г. 14:35
Рибалки- початківці часто задаються питанням, як оснастити зимову вудку і правильно... Читати далі →
всі статті
Акції та новини
Надходження: BOUNTY - підгодовування від триразових чемпіонів світу з коропового лову
2 апреля 9:46
У продажу підгодовувальна програма Bounty - офіційний бренд рибальського клубу, який... Читати далі →
Надходження: воблера Рапала, котушки Шимано Страдік 23
14 марта 13:48
Надходження  воблерів Рапала - вже у продажу як нові, так і перевірені часом приманки.... Читати далі →
всі акції та новини
Рибальський магазин - У Кеса Усі записи Новини → Новинки: спінінги і приманки ↓

Новинки: спінінги і приманки

Фідерне вудилище Select Status можна порадити саме тим рибалкам, які шукають надійність і практичність за невеликі гроші. Дешевизна цієї «палиці» абсолютно не позначилася на її якості виробництва. Фідер від компанії Селект зроблений з міцного композиту, який відрізняється міцністю і достатнім запасом потужності. Трехколенное штекерне фідерне вудилище представлено в моделях з довжинами 3; 3,3; 3,6 і 3,9 метра і тестами від 30 до 150 грам. Різноманітність довжин дозволило застосовувати це вудлище на різних водоймах з різними масами годівниць. Бланк фідера укомплектований посиленими пропускними кільцями з керамічними вставками, які збільшують дальність польоту снасті. Неопренова рукоять і ергономічний катушкотримач зроблені за новою розробці і надають комфорту при виведенні риби. Фідерне вудилище Select Status оснащене трьома вершинки різної жорсткості.

Якщо ви вирішили прикупити для себе не дороге і компактне вудилище для донної ловлі, то спінінг Select Status Travel – саме те, що Ви шукаєте. Вудлище селект є яскравим представником бюджетної вудки універсального застосування. Їм можна ловити хижака на важкі блешні, воблера або силіконові приманки. Вудлище чудово справляється з донною снастю на будь-яких водоймах. Деякі рибалки застосовують його для ловлі коропа. Телескопічна конструкція вудлища економить місце при транспортуванні, а різноманіття моделей спінінга в довжинах від 1,5 до 3 метрів з тестовими навантаженнями 20-80 грам будуть привабливі для різних умов лову. Вудилище, як і всі сучасні моделі вудок або спінінгів оснащений потужним катушкодержателем, пропускними кільцями з керамічними вставками. Для комфортного розташування в руці, спінінг Select Status Travel має неопренове м'яку рукоять. Спінінг зроблений з композитного полегшеного матеріалу і досить простий і невибагливий в експлуатації.

Трійники OWNER, СЕРІЯ ST-11 - наймініатюрніша серія вироблених Owner трійників. При їх виготовленні застосовується найтонша, використовувана для трійників, дріт. Гачки мають нормальної довжини цівку з акуратним кільцем, овальний загин з прямим голкової заточування жалом, вони ідеально збалансовані і відцентровані. З успіхом використовуються для оснащення всіляких міні-приманок – воблерів, блешень-вертушок і колебалок, зимових вертикальних блешень і блешень-балансирів, крім того, вони незамінні при виготовленні елітних вольфрамових чортиків.

Зимова підгодовування G. Stream відноситься до розряду класичних закормочных сумішей і цим привертає увагу як досвідчених, так і рибалок-новачків. В її складі виключені всілякі хімічні добавки, і вона являє собою лише натуральний продукт. Призначається ця прикормка для лову в холодні пори року білих видів риб. Відпускається підгодовування в упаковках по 500 грам, при купівлі передбачений подарунок у вигляді додаткових 100 грам прикормки. Продукція від компанії G. Stream на практиці протестована рибалками нашої країни і отримала безліч позитивних відгуків у зв'язку з неперевершеною ефективністю в приманивании різної риби.

Якщо ви потрапили взимку на водойму, де удосталь водиться абсолютно різноманітна біла риба, то підгодовування G. Stream холодна вода – покаже себе з хорошої сторони. Прикормка чітко збалансована і до неї додано чітко дозоване кількість атракантов, щоб не перенаситити і так мляву рибу в зимовий час року. Прикормка G. Stream холодна вода здатна довгий час утримувати під лункою різну білу рибу: плотву, густеру, ляща та ін Прикормку можна легко змішати з будь-якою іншою сумішшю від даного виробника і зробити неповторний і новий елемент, специализировав суміш для упіймання необхідної риби. Продукція від компанії G. Stream на практиці протестована рибалками нашої країни і отримала безліч позитивних відгуків у зв'язку з неперевершеною ефективністю в приманивании різної риби. Прикормка продається у водонепроникному пластиковому пакеті різною вагою 1 кг.

Активатор клювання від компанії G. Stream з запахом мотиля – це справжня знахідка для рибалок, які не бажають припиняти ловити рибу навіть у зимовий час року. Призначений цей активатор клювання для спокійних водойм з невеликою глибиною (допускається слабка течія), однак для цього необхідно його використання в чистому вигляді. Якщо застосувати спеціальну годівницю типу «Самоскид», то активатор ідеально підійде для великих глибин з безперервним перебігом. Зазвичай використовується цей активатор клювання для залучення як активних, так і пасивних риб. Активатор клювання G. Stream мотиль відпускається в упаковках вагою 70 грамів. Використовувати дану суміш можна як самостійно, так і додаючи її в різні прикормки.

Суха кров G. Stream 70г альбумін – відмінне доповнення до підгодувала під час рибної ловлі. Ця суміш завжди прийде на допомогу при слабкій активності риби. Аромат засохлої крові при контакті з водою значно посилюється. Суміш приваблює абсолютно будь-яку рибу. Суха кров G. Stream альбумін помітно збільшує розміри залучається риби в місце лову. Підходить для лову в холодну пору року (зима, весна, осінь) при слабкому плині або спокійній гладі. Відпускається добавка в дозованих упаковках вагою 70 грамів.Використовувати суміш можна як самостійно, так і додаючи її в різні прикормки.

З останніми надходженнями нашого магазину можна ознайомитися на сторінці всі надходження
_____________________________
р. Харків вул. Пушкінська,30
Інтернет магазин ukesa.com.ua
(050) 177-8770
(067) 190-7097
(057) 706-2090

Поділитися:
Всі новини
У Кеса - інтернет-магазин риболовецьких снастейРибальські снасті У Кеса(050) 177 87 70(067) 190 70 97ukesashop@ukr.net
0Блокнот
0Переглянуті