- всі
- Опис
- Відгуки (0)
Як гідролізованого протеїну Grandcarp використовується білок, який пройшов процес спеціальної обробки. Такий компонент відіграє важливу роль додаткового підсилювача смакових якостей різних прикормочных сумішей. Основна перевага представленого компонента полягає в його природному походженні і відсутності штучних добавок.
Найбільшу ефективність даний інгредієнт має в парі з дріжджовими екстрактами. Виходячи з конкретного сезону, обраного водойми і погодних умов на кожній дільниці будуть актуальні білки певного виду.
Гідролізований протеїн Grandcarp дуже швидко засвоюється в організмі риби. Це пояснюється тим, що основна частина процесів за його розщепленню вже була проведена при виготовленні даної суміші.
Одним з основних якостей приготовленої консистенції вважається наявність антиоксидантів, кількість яких переважає в соєвих протеїнах. Такі білки характеризуються відмінними відмінними властивостями утримання вологого повітря. У результаті застосування даних інгредієнтів при виготовленні бойлов запобігає засиханню останніх.