(067) 190 70 97, (097) 103 26 74
м. ХарківКарта
0
Кошик
Поки пусто

☝️ Укрпоштою доставляємо лише за передоплатою☝️час роботи пн.-пт. з 9.00 до 16.00 сб.-нд. - вихідний

Статті
Як підібрати кивок для блешні
18 февраля 2022 г. 15:26
Після того, як рибалок розібрався з питанням, що таке блешня , потрібно переходити до... Читати далі →
Оснащення зимової вудки
17 февраля 2022 г. 14:35
Рибалки- початківці часто задаються питанням, як оснастити зимову вудку і правильно... Читати далі →
всі статті
Акції та новини
Надходження: BOUNTY - підгодовування від триразових чемпіонів світу з коропового лову
2 апреля 9:46
У продажу підгодовувальна програма Bounty - офіційний бренд рибальського клубу, який... Читати далі →
Надходження: воблера Рапала, котушки Шимано Страдік 23
14 марта 13:48
Надходження  воблерів Рапала - вже у продажу як нові, так і перевірені часом приманки.... Читати далі →
всі акції та новини
Рибальський магазин - У Кеса Усі записи Новини → Новинки: спиннербейты, блешні, шнур Kosadaka ↓

Новинки: спиннербейты, блешні, шнур Kosadaka

Новинки від ТМ Kosadaka

Шнур Kosadaka Infinity- нова серія плетених шнурів компанії. Kosadaka Інфініті – це 100% Super PE Braided line. Завдяки унікальній багатоступінчастої технології WX– raiding Tech шнур Kosadaka відповідає вимогам самих вимогливих рибалок.

Круглий перетин і гладка поверхня цих шнурів забезпечують не тільки рівну і щільну укладку на шпулі котушки, але також дозволяють робити виключно далекий і точний заброс. Практично нульова розтяжність гарантує високу чутливість і швидку, впевнену підсічку. Крім цього шнури володіють високою міцністю на вузлах і стійкі до абразивного впливу.

Фантазійна принада моделі Invince VX3 від виробника Kosadaka не схожа на мешканця водойми, але є досить динамічною і уловистою. Зовні спиннербейт Kosadaka Invince VX3 - це дротяний куточок, до верхнього кінця якого прикріплені два обертових пелюстки з полірованою поверхнею, один пелюстка лонг інший аглия, знизу свинцева джиговая головка, з одинарним гачком і синтетичної бахромою. Спиннербейта Invince VX3 має непогану «прохідність» при облові заростей, обумовлену конструкційними особливостями наживки, можливість перебувати у вертикальній площині при проводках і вібруючу анімацію, розсовує зарості рослинності. Спиннербейт косадака показує гарні результати при полюванні на щуку і окуня.

Спиннербейт Kosadaka Invince VX2 - це дротяний куточок, до верхнього кінця якого прикріплені два обертовий рифлених пелюстки Лонг (довгастої форми), знизу свинцева головка, типу джигової, з одинарним гачком і синтетичної бахромою.

Коливну блешню Kosadaka Buggy, оснащену одинарним гачком, випущену під брендом Kosadaka (Косадака) можна сміливо віднести до недорогим «колебалкам». Традиційна для тих, хто вагається блешень трохи асиметрична форма надає блешні особливу живу анімацію з енергійними відхиленнями і значною амплітудою коливань, на яку прекрасно клюють форель і окунь. Kosadaka Buggy злегка підвернена у місці розширення, а з боків без загинів, має широку колірну палітру, виконана з якісного спеціально обробленого металу. Колір косадака зберігається завдяки шару захисного покриття, і не зіпсується від стиснення щелеп і агресивного впливу води. Для блешні Kosadaka Buggy абсолютно виправдане використання ступінчастої проводки з зупинками, на яких вона виробляє разові амплітудні коливання і добре залучаючи тим самим форель, щуку і окуня.

Блешня Kosadaka Echo - відмінно збалансована, уловиста принада, призначена для полювання на форель. Традиційна форма Косадака Ехо надає блешні жваву анімацію з енергійними відхиленнями і значною амплітудою коливань. Блешня Kosadaka Echo виконана з якісного, спеціально обробленого металу, має хороші польотні показники, з нею можна виконати плавні закидання на пристойні відстані, добре тримає горизонт. Найбільш результативною вважається рівномірна проводка з зупинками. При такій проводці приманка грає, роблячи амплітудні рухи, привертаючи увагу хижака.

Блешня Kosadaka Micron найбільш універсальна колебалка, що випускається виробником Косадака. Має вона типову пелюсткову трохи увігнуту форму, завдяки якій блешня Kosadaka Micron отримує оригінальну анімацію, жваво обертається і відбиває світло. Крутячись наживка виробляє дрібні вібрації, що надзвичайно спокусливо для хижака. Блешня Косадака Micron найбільш результативна в поєднанні з одинарним гачком. Такий монтаж оснастки дозволяє застосовувати різноманітні методи проводок і тролінг і ривкових твиччинг і статичну риболовлю, змушуючи блешню заглиблюватися плавно і рівномірно. Ця наживка прекрасно працює в умовах стрімкого перебігу, в нерухомій воді вздовж каменів і придонних корчів. Нагадуємо, що на нашому сайті завжди знайдеться цікава і унікальна блешня, яка принесе Вам більше можливості для маневру під час улюбленого заняття!

З акційними пропозиціями нашого магазину можна ознайомитися на сторінці всі акційні товари

З останніми надходженнями нашого магазину можна ознайомитися на сторінці всі надходження
_____________________________
р. Харків вул. Пушкінська,30
Інтернет магазин ukesa.com.ua
(050) 177-8770
(067) 190-7097
(057) 706-2090

Поділитися:
Всі новини
У Кеса - інтернет-магазин риболовецьких снастейРибальські снасті У Кеса(050) 177 87 70(067) 190 70 97ukesashop@ukr.net
0Блокнот
0Переглянуті