(067) 190 70 97, (097) 103 26 74
м. ХарківКарта
0
Кошик
Поки пусто

☝️ Укрпоштою доставляємо лише за передоплатою☝️час роботи пн.-пт. з 9.00 до 16.00 сб.-нд. - вихідний

Статті
Як підібрати кивок для блешні
18 февраля 2022 г. 15:26
Після того, як рибалок розібрався з питанням, що таке блешня , потрібно переходити до... Читати далі →
Оснащення зимової вудки
17 февраля 2022 г. 14:35
Рибалки- початківці часто задаються питанням, як оснастити зимову вудку і правильно... Читати далі →
всі статті
Акції та новини
Надходження: BOUNTY - підгодовування від триразових чемпіонів світу з коропового лову
2 апреля 9:46
У продажу підгодовувальна програма Bounty - офіційний бренд рибальського клубу, який... Читати далі →
Надходження: воблера Рапала, котушки Шимано Страдік 23
14 марта 13:48
Надходження  воблерів Рапала - вже у продажу як нові, так і перевірені часом приманки.... Читати далі →
всі акції та новини
Рибальський магазин - У Кеса Усі записи Новини → Новинки від Zemex, ZipBaits і Deps ↓

Новинки від Zemex, ZipBaits і Deps

Легендарний щучий вбивця – це воблер ZipBaits Orbit 110, який відрізняється своєю неперевершеною уловистостью навіть самої пасивної щуки. Як типовий воблер минноу, ця приманка відмінно поводиться на ривковой анімації і, що важливо, саме з виконанням тривалих пауз. Під час паузи, воблер завалюється трохи вперед і в цей момент найчастіше й відбувається покльовка.

Надійність спінінга Zemex Spider Pro дозволяє застосувати будь-які типи приманок і виконувати ловлю з застосуванням різної тактики. Працювати такою снастю величезне задоволення, так це якісний продукт. Вудилища цього модельного ряду мають середньо швидким ладом, що позитивно позначається на точності кидка і його дальності.

Фірма, широковідома вітчизняним рибалкам по якісному плетеному шнуру Berkley, випустила в світ досить вдалі моделі воблерів. Одним з таких є глибоководний воблер кренк Berkley Frenzy Diver. Ця глибоководна принада здатна спокусити будь-якого за розмірами хижака, завдяки своїй неоднозначною зовнішності, яка нагадує объевшуюся рибку.

Корейська компанія Zemex представила на рибальський ринок відмінний кастинговый спінінг Bass Addiction. За кілька сезонів після його виходу в світ – вудилище стало одним з найпопулярніших вудилищ цього виробника. Вудилища цієї марки є дуже потужними і відрізняються надшвидким ладом. Оснастивши їх мультипликаторной котушкою – ви отримаєте прекрасний кастинговый комплект для лову на великі воблери або блешні. Також вудилище Zemex casting Bass Addiction характеризуються малою вагою. Спінінг оснащений пропускними кільцями корейського виробника Kigan зі вставками з кераміки SIC. Товстий і потужний комель спінінга дозволив, без будь-яких проблем утримувати потужну рибу, таку як сом або щука і виконувати боротьбу протягом тривалого часу.

Спінінг Zemex casting Viper є оновленою моделлю корейського виробника і оснащується він посиленими кільцями Kigan 3D з керамічними внутрішніми вставками SIC. Також в вудилище застосоване спеціальне з'єднання колін spigot, що дозволило у рази зменшити діаметр верхнього коліна і, як наслідок, збільшити загальну чутливість бланка. Ергономічна рознесена рукоять, покрита корковим матеріалом, прекрасно лежить в руці. Матеріал вудилищ Zemex casting Viper – высокомодульный графіт, який справляється з підвищеними навантаженнями і в той же час володіє відмінною чутливістю.

Воблер від фірми Депс Deps Basirisky Hard Belly 60 – дуже неординарна і цікава поверхнева приманка, яка призначена для лову в сильно зарослих водоймах на поверхні. Воблер має виражену власну яскраву гру, тому її рідна проводка є рівномірною. На поверхні лапки воблера жаби смикаються і по черзі захоплюють поверхню водної гладі, зразок пересування підлозі-пуголовка підлозі-жаби. Глісер Deps Basirisky Hard Belly 60 оснащується одним, але дуже гострим гачком. Особливістю його є те, що жало гачка притиснуто до м'якого корпусу приманки. При русі крізь траву приманка не чіпляє водорості, а при клюванні він з легкістю звільняється і засікає рибу. При низькій активності хижака, спробуйте сповільнити проводку аж до повної зупинки. Іноді така тактика анімації приносить результат.

Deps Slitherk – це одна з принад імітації жаби від виробника Депс.Як і всі принади поверхневого типу у вигляді жаби, вона чудово підійде для лову активного і пасивного хижака в сильно зарослих водоймах або водоймах з підводними перешкодами, де звичайні поверхностники уокера або воблери не дають належного результату. Приманка має чудові кидкові характеристики, так як її центр ваги зміщений у хвіст: вона точно летить і не перекручується. Тіло приманки м'яке, а до нього щільно прилягає гачок, щоб у ході анімації в рослинності не чіплятися за неї. Гострий ніс приманки Deps Slitherk створює на поверхні сильне хвилювання і хлюпання, що добре привертає який харчується хижака, особливо щуку і великого окуня.

З акційними пропозиціями нашого магазину можна ознайомитися на сторінці всі акційні товари

З останніми надходженнями нашого магазину можна ознайомитися на сторінці всі надходження
_____________________________
р. Харків вул. Пушкінська,30
Інтернет магазин ukesa.com.ua
(050) 177-8770
(067) 190-7097
(057) 706-2090

Поділитися:
Всі новини
У Кеса - інтернет-магазин риболовецьких снастейРибальські снасті У Кеса(050) 177 87 70(067) 190 70 97ukesashop@ukr.net
0Блокнот
0Переглянуті