(067) 190 70 97, (097) 103 26 74
м. ХарківКарта
0
Кошик
Поки пусто

☝️ Укрпоштою доставляємо лише за передоплатою☝️час роботи пн.-пт. з 9.00 до 16.00 сб.-нд. - вихідний

Статті
Як підібрати кивок для блешні
18 февраля 2022 г. 15:26
Після того, як рибалок розібрався з питанням, що таке блешня , потрібно переходити до... Читати далі →
Оснащення зимової вудки
17 февраля 2022 г. 14:35
Рибалки- початківці часто задаються питанням, як оснастити зимову вудку і правильно... Читати далі →
всі статті
Акції та новини
Надходження: BOUNTY - підгодовування від триразових чемпіонів світу з коропового лову
2 апреля 9:46
У продажу підгодовувальна програма Bounty - офіційний бренд рибальського клубу, який... Читати далі →
Надходження: воблера Рапала, котушки Шимано Страдік 23
14 марта 13:48
Надходження  воблерів Рапала - вже у продажу як нові, так і перевірені часом приманки.... Читати далі →
всі акції та новини
Рибальський магазин - У Кеса Усі записи Новини → Новинки: спінінги, блешні і воблери ↓

Новинки: спінінги, блешні і воблери

У продажу найбільш повний асортимент блешень Маніячок - їх існує десять видів. Кожна блешня виготовляється в чотирьох колірних варіантах. Догматика і Ребус випускаються в трьох вагових категоріях, а Гедзь і Поліглот існують в чотирьох. У підсумку виходить вісімдесят блешень.
Завдяки своїй результативності та якості незаперечного ці блешні займуть гідне місце у Вашій колекції. Купивши блешню Маньячка Ви ніколи не пошкодуєте про зроблений вибір.

Так як все більше і більше в нашій країні набирає популярність вилов ставкової форелі на платниках, виробник представив спінінгістам спінінг Favorite Arena. Ця «Палиця» чудово збалансована і підходить для лову на різні мікро джиговые приманки. Таким чином, спінінг від Фаворит може застосовуватися тими рибалками, які воліють ультралайтовую ловлю на дрібні блешні, силіконові приманки і воблера. Бланк спінінга настільки тонко настроєний, що за допомогою нього можна зробити вдалу проводку будь приманки і зреагувати на дотик риби, навіть застосовуючи замість традиційної нитки – тонку волосінь. Будучи типовим форелевым спінінгом, Favorite Arena дозволяє бездоганно контролювати снасть і мінімізувати кількість сходів, застосовуючи форелеві, безбороді гачки.

Спінінг Favorite casting Drive – це представник потужного і тягового вудилища для спінінгістів, які перейшли з безынерционок на ловлю риби з допомогою мультиплікаторних котушок. Особливістю моделей даних вудилищ є надзвичайна різноманітність довжин і тестів. Проте всі спінінги кастинг драйв призначені для використання під мультипликаторную котушку. Професійний підхід до виробництва вудилищ Favorite casting Drive дозволив створити ексклюзивні вудилища з найсучасніших матеріалів, як для лову важкими приманками, так і легкими: тестові характеристики спінінгів становлять від 3 до 45 грам. Швидкий та помірно швидкий лад вудилищ дозволяє ловити ними на всілякі види штучних приманок.

Спінінг Favorite Impulse досить відома модель вудлища, якою з успіхом користуються вже протягом кількох сезонів любителі легкого джига. У лінійці спінінгів фаворит імпульс присутні моделі довжиною від 2,29 метра до 2,51 метра, тому ці вудилища є чисто береговими «палицями», які дозволяють зробити хороший дальній заброс і обловити велику водну акваторію. Крім бездоганної помітності це вудлище володіє прекрасними показниками потужності, не дивлячись на їх лайтовое призначення. Цим спінінгом можна чудово керувати при виведенні риби спійманої на далеких відстанях і повністю контролювати ситуацію.

Продовжуємо розширювати модельний ряд воблерів TsuYoki, які за короткий час отримали велику кількість позитивних відгуків з-за хорошою уловистости і зуміли закріпитись в арсеналі досвідчених рибалок. Ціна воблерів Тсуеки досить демократична, тому їх привабливість рибалками буде оцінена в наш не простий час.

Лещата для в'язання мух - необхідний інструмент для тих, хто серйозно і з комфортом вирішив зайнятися в'язанням нахлыстовых приманок. Основне призначення лещат - дуже міцно тримати гачок на якому в'яжеться мушка. Даний інструмент довговічний і при правильному виборі надасть вам масу можливостей.

Японець Масахіро Адачі, який розробив воблери DUO Realis JerkBait, втілив у цих виробах довгі роки рибальської практики і зробив їх повністю робочими приманками. DUO Realis JerkBait 110 розрахований на широкий діапазон виловлюють хижака. Ця приманка працює за окуні, щук, судака і сома. Особливо цікава ця модель воблера – це невибагливістю різною за родом анімації і чуйність на будь-яку проводку, будь то різкий твичинг або повільна равномерка.

Попер DUO Realis Popper 64 володіє прекрасними бросковыми якостями і при його масі всього 9 грамів, Попер дуо можна запустити досить далеко. Сприяє цьому система далекого заброса, представлена всередині приманки вольфрамовими кульками. При забросе кульки зміщуються в хвостову частину приманки і створюють підвищену інерцію. Задавши поверхневу правильну анімацію, попер, виробляє класичне хлюпание і сплеск, ніж чудово збуджує хижака. У хвостовій частині приманки розташована спеціальна акустична тріскачка, а також завлекательная маскування-узлісся на останньому трійнику.

З останніми надходженнями нашого магазину можна ознайомитися на сторінці всі надходження
_____________________________
р. Харків вул. Пушкінська,30
Інтернет магазин ukesa.com.ua
(050) 177-8770
(067) 190-7097
(057) 706-2090

Поділитися:
Всі новини
У Кеса - інтернет-магазин риболовецьких снастейРибальські снасті У Кеса(050) 177 87 70(067) 190 70 97ukesashop@ukr.net
0Блокнот
0Переглянуті