(067) 190 70 97, (097) 103 26 74
м. ХарківКарта
0
Кошик
Поки пусто

☝️ Укрпоштою доставляємо лише за передоплатою☝️час роботи пн.-пт. з 9.00 до 16.00 сб.-нд. - вихідний

Статті
Як підібрати кивок для блешні
18 февраля 2022 г. 15:26
Після того, як рибалок розібрався з питанням, що таке блешня , потрібно переходити до... Читати далі →
Оснащення зимової вудки
17 февраля 2022 г. 14:35
Рибалки- початківці часто задаються питанням, як оснастити зимову вудку і правильно... Читати далі →
всі статті
Акції та новини
Надходження: BOUNTY - підгодовування від триразових чемпіонів світу з коропового лову
2 апреля 9:46
У продажу підгодовувальна програма Bounty - офіційний бренд рибальського клубу, який... Читати далі →
Надходження: воблера Рапала, котушки Шимано Страдік 23
14 марта 13:48
Надходження  воблерів Рапала - вже у продажу як нові, так і перевірені часом приманки.... Читати далі →
всі акції та новини
Рибальський магазин - У Кеса Усі записи Новини → Новинки: гачки, волосінь і зимові ящики ↓

Новинки: гачки, волосінь і зимові ящики

Ящик зимовий Aquatech 2870 – досить місткий ящик для зимової риболовлі. Він спеціально призначений для рибалок, які хочуть комфортно проводити час рибної ловлі. В ньому можна з легкістю розмістити величезну кількість речей, а також рибальських пристосувань і аксесуарів. Ящик зимовий акватеч здатний витримати людини досить габаритних розмірів з вагою тіла до 150 кг В цьому ящику виробник чітко розділив усі відділення для розташування по місцях рибальських приналежностей.
Під верхньою кришкою ящика розташовано два поздовжніх відсіку для транспортування зимових вудок і дві вмонтованих пластикових коробки з кришками на засувках.

Внутрішнє велике відділення поділяється на дві частини за допомогою знімної полички, в яку також можна укласти досить багато речей.
Кришка-сидіння скриньки оснащене теплоізоляційних матеріалів для можливості довгого і комфортного перебування на морозі.
Ящик зимовий Aquatech 2870 для зручного транспортування оснащений регульованим ременем і ковзаючим наплечником.
Габарити скриньки складають L/B/H: 445/310/430 мм, а маса його всього 3,3 кг

Ящик зимовий Aquatech з м'якими кишенями відповідає вимогам будь-якого сучасного рибалки, так як в ньому втілено маса позитивних якостей. Ящик зроблений з високоякісного пластику, має малу вагу, вміщує безліч рибальських снастей, аксесуарів і пристосувань і зручний в транспортуванні. Для економії простору ящик можна оснастити додатковими м'якими знімними кишенями. У ці додаткові відсіки можливо укласти рукавички, наживку або вудки при невеликих переходах. Внутрішній простір ящика розділене спеціальній знімній полицею, а під кришкою є відсік з клямкою.

У комплект до риболовного скриньки Aquatech з м'якими кишенями входить знімний лоток-полку і коробочка з поролоном для блешень, а з боків одеваються гумові кишені для вудок і приміром ложки з багром. Габарити скриньки становлять Д/Ш/В 33,5/23,5/39,0 см, а маса його всього 2 кг.

Ящик зимовий Aquatech без кишень відповідає вимогам будь-якого сучасного рибалки, так як в ньому втілено маса позитивних якостей. Ящик зроблений з високоякісного пластику, має малу вагу, вміщує безліч рибальських снастей, аксесуарів і пристосувань і зручний в транспортуванні.
Головною перевагою цього ящика є його невисока вартість, тому він буде «по-кишені» навіть для початківців рибалок, які тільки комплектують снасті і аксесуари для підлідного лову. Ящик Aquatech без кишень має зручний регульований ремінець для транспортування і термоізоляційну підкладку на сидінні-кришці. Для виловленої риби ящик має спеціальне закривається отвір, куди рибалка може укласти свій улов, не встаючи з місця. Внутрішній простір ящика розділене спеціальній знімній полицею, а під кришкою є відсік з клямкою.
Габарити скриньки становлять Д/Ш/В 33,5/23,5/39,0 см, а маса його всього 2 кг

Компанія Мікадо представила для любителів зимової ловлі риби на мормишку, балансири, блешні і балду свій недорогий, але дуже якісний продукт волосіньMikado Fineline Ice. Волосінь володіє середньою жорсткістю і при виконанні анімації вудилищем – чудово передає йому поведінку приманки в товщі води. Не велика вартість ліски приваблює багатьох любителів зимової риболовлі і це неспроста, оскільки її ціна абсолютно не порівнянна високій якості виробництва.

Волосінь Climax X-Max Ice користується у рибалок великим попитом з кількох причин. На зимовій рибалці її можна застосовувати для лову на блешні в абсолютно будь-яких водоймах. Монолеска чудово справляється з поставленими завданнями і завдяки її невеликий розтяжності, за допомогою неї можна дістати з води досить велику рибу, що перевищує за вагою тестову характеристику. Волосінь дуже прозора і при лові на безмотылку вона не відлякує рибу.

Волосінь Team Salmo Ice Power зроблена за найсучаснішими технологіями і з високоякісної та високотехнологічної сировини. Товщина волосіні незмінна по всій довжині, а матеріал мононитки досить стійкий до зовнішніх факторів. При знижених температурах волосінь не взаємодіє з водою, тому абсолютно не піддається налипання льоду. Такі властивості підвищили термін служби волосіні. У монолескі Salmo Ice Power практично відсутня пам'ять, тому застосовувати її для оснащення фідерів і поплавкових вудок як повідкового матеріалу. Не дуже високий показник розтяжності дозволяє ловити за допомогою цієї ліски на різних глибинах і при цьому добре контролювати снасть і приманку, відповідаючи на будь-яке торкання риби до мормишки.

Гачки Hayabusa виконані з високовуглецевої сталі за унікальною технологією, що дає неймовірний межа міцності та високий опір корозії. Гострота гачка досягається особливим хімічним процесом обробки, який робить заточку жала досконалим і формує концентричне вістрі. Для кращого, швидкого і безпечного лову кожного разу використовуйте гачок Hayabusa. Сходів немає, Ви завжди ловіть більше риби.

гачки Hayabusa FLY371

Гачки Hayabusa FLY387

Гачки Hayabusa FLY761

Гачки Hayabusa FLY771

З останніми надходженнями нашого магазину можна ознайомитися на сторінці всі надходження
_____________________________
р. Харків вул. Пушкінська,30
Інтернет магазин ukesa.com.ua
(050) 177-8770
(067) 190-7097
(057) 706-2090

Поділитися:
Всі новини
У Кеса - інтернет-магазин риболовецьких снастейРибальські снасті У Кеса(050) 177 87 70(067) 190 70 97ukesashop@ukr.net
0Блокнот
0Переглянуті