(067) 190 70 97, (097) 103 26 74
м. ХарківКарта
0
Кошик
Поки пусто

☝️ Укрпоштою доставляємо лише за передоплатою☝️час роботи пн.-пт. з 9.00 до 16.00 сб.-нд. - вихідний

Статті
Як підібрати кивок для блешні
18 февраля 2022 г. 15:26
Після того, як рибалок розібрався з питанням, що таке блешня , потрібно переходити до... Читати далі →
Оснащення зимової вудки
17 февраля 2022 г. 14:35
Рибалки- початківці часто задаються питанням, як оснастити зимову вудку і правильно... Читати далі →
всі статті
Акції та новини
Надходження: BOUNTY - підгодовування від триразових чемпіонів світу з коропового лову
2 апреля 9:46
У продажу підгодовувальна програма Bounty - офіційний бренд рибальського клубу, який... Читати далі →
Надходження: воблера Рапала, котушки Шимано Страдік 23
14 марта 13:48
Надходження  воблерів Рапала - вже у продажу як нові, так і перевірені часом приманки.... Читати далі →
всі акції та новини
Рибальський магазин - У Кеса Усі записи Новини → Новинки: воблери Deps, Smith, Jackall Bros. ↓

Новинки: воблери Deps, Smith, Jackall Bros.

Воблер DEPS BALISONG MINNOW користується величезною повагою у спінінгістів і любителів медіум і хеві снастей. Цей чисто твичинговый воблер має прекрасну гру, яку можна задати тільки спінінгом швидкого або екстра швидкого ладу: досить різкими протяжками і витримуванням довгих пауз (які можуть тривати до 10 секунд). Однак нова модифікація приманки LONGBILL дозволила відмінно анімувати і на рівномірній проводці – завдяки збільшеній і розширеної лопаті. На зупинці воблер завалюється на бік і по трохи спливає, створюючи ефект підранка – улюблених ласощів зубастою хижачки. Саме така тактика змусить схопити депс балисонг навіть саму пасивну щуку і, варто відзначити, що в осінній час року – на приманку може зазіхнути і досить солідний примірник, який виходить годуватися на кордон бровок і із валів. DEPS BALISONG MINNOW 130SF LONGBILL здатний заглиблюватися на глибину до 3 метрів, а його володар може регулювати заглиблення при допомоги швидкості проводки

Воблер Jackall Smash minnow це приманка зі спеціальною камерою для створення шумового ефекту. У даній моделі пристойні аеродинамічні показники, він наділений системою розосередження ваги і завдяки сукупності цих характеристик можна проводити дальні кидки. Воблер Jackall Smash minnow легкий у зверненні. Гра приманки здатна роздратувати на атаку навіть зовсім не активного хижака. Воблер оснащений трьома гострими трійниками, маленькою лопатою, заводними кільцями. Дуже результативний «шакал смеш миноу» в місцях з заглублениями, а не тільки на мілинах. Приманка показала ефективну роботу при полюванні на великі екземпляри риби.

Воблер Fishycat Tomcat- це досить уловистий воблер серед багатьох «метровиков», які представлені в риболовних магазинах. Розроблена ця приманка для лову хижака біля стін очерету, в заростях трави, на мілинах, в той період, коли хижак полює ближче до поверхні. Дуже непогано цей воблер ловить окуня і щуку. Енергійна зваблива гра воблера не вимагає великих навичок, а в техніці проводки краще всього застосовувати твичинговую проводку, у всіх її варіантах: чергування зупинок, сильних і слабких ривків. Крім своєю спокусливою для риби анімації, воблер Fishycat Tomcat можна охарактеризувати наявністю дзвінкою акустичної камери і хорошими польотні властивостями. В оснастку приманки входять гострі якісні гачки. Розкрити всі можливості цього воблера може як досвідчений рибалка, так і початківці, які не володіють усіма навичками досвідченого спінінгіста.


Воблер Smith Cherry Blood MD 70 – класична минношка від компанії Smith, яка має округлу форму тіла, а його гра дуже завлекательна і природна для риби при правильній подачі спінінгіста. На цей воблер минноу відмінно бере різного розміру щука, однак його не гребує взяти в пащу і різного розміру окунь. Іноді трапляється судак: у темний час доби. Класичну анімацію Smith Cherry Blood MD 70 з легкістю можна поставити на будь-якому по силі течії. Чудова за якістю нанесене покриття відмінно переносить механічні ушкодження від зубів хижака. Різноманіття барвистих квітів цієї приманки – є дратівливим фактором, який привертає увагу різноманітного хижака.


На сторінці каталогу Ви можете купити ці воблери з доставкою в Київ та інші міста України.
_____________________________
р. Харків вул. Пушкінська,30
Інтернет магазин ukesa.com.ua
(057) 706-2090
(050) 177-8770
(067) 190-7097

Поділитися:
Всі новини
У Кеса - інтернет-магазин риболовецьких снастейРибальські снасті У Кеса(050) 177 87 70(067) 190 70 97ukesashop@ukr.net
0Блокнот
0Переглянуті