(067) 190 70 97, (097) 103 26 74
м. ХарківКарта
0
Кошик
Поки пусто

☝️ Укрпоштою доставляємо лише за передоплатою☝️час роботи пн.-пт. з 9.00 до 16.00 сб.-нд. - вихідний

Статті
Як підібрати кивок для блешні
18 февраля 2022 г. 15:26
Після того, як рибалок розібрався з питанням, що таке блешня , потрібно переходити до... Читати далі →
Оснащення зимової вудки
17 февраля 2022 г. 14:35
Рибалки- початківці часто задаються питанням, як оснастити зимову вудку і правильно... Читати далі →
всі статті
Акції та новини
Надходження: BOUNTY - підгодовування від триразових чемпіонів світу з коропового лову
2 апреля 9:46
У продажу підгодовувальна програма Bounty - офіційний бренд рибальського клубу, який... Читати далі →
Надходження: воблера Рапала, котушки Шимано Страдік 23
14 марта 13:48
Надходження  воблерів Рапала - вже у продажу як нові, так і перевірені часом приманки.... Читати далі →
всі акції та новини
Рибальський магазин - У Кеса Усі записи Новини → Новинки: силіконові приманки ↓

Новинки: силіконові приманки

Знайомтесь з новими надходженнями силіконових приманок в нашому інтернет-магазині!

Силікон Lucky John Unagi Slug– це плаваюча приманка, новинка 2015 року. Силікон має цікаву форму: подовжений черв'як з відростками на тілі у вигляді невеликих плавників, розділений посередині спеціальними гнучкими перегородками, які надали додаткової рухливості хвоста. Така форма силіконової приманки при проводці надала цікавий відтінок: при анімації в придонному шарі силікон лаки джон виляє хвостом і неперевершено провокує хижака на атаку. Лаки Джон Унагі слаг є плаваючою приманкою, тому його можна з успіхом використовувати на різноманітних оснащеннях рознесеного типу. У модельному ряду Lucky John Unagi Slug представлено три розміри: 2,5, 3 і 3,5 дюйма. Тому з допомогою приманки, можливо, виловити абсолютно різну рибу: окуня, судака, щуку, сома. Приманка просякнута відмінним атрактантів із суміші амінокислот і поставляється в щільній упаковці в пачці.

Виброхвост Lucky John Baby Rockfish 1.4" – вважається ідеальною приманкою для лову невеликого окуня ультралайтовыми снастями. Довжина його становить 1,4 дюйма або 35 мм. Зовнішній вигляд надзвичайно схожий з мальком білої риби, який є основним раціоном харчування невеликого хижака за прикладом окуня. Доповнює уловисті властивості цієї приманки просочення атрактантів з запахом макрелі. Таке поєднання бездоганної форми з їстівними властивостями не пропустить навіть пасивний хижак. Найкращим варіантом оснащення приманки Lucky John Baby Rockfish є стандартна шарнірна оснащення з звичайним гачком або оффсетником і мініатюрної джиг головку. Прекрасні уловисті якості, надзвичайно демократична вартість і наявність розмаїття квітів зробили виброхвост Лаки Джон відмінним вибором серед аналогічних приманок для спиннинговой лову.

Силікон Lucky John Tioga Fat – це новинка кінця 2015 року від фірми Лаки Джон. Польська компанія випустила в світ доволі велику приманку, яка націлена на ловлю трофейної риби, а саме судака і щуки. Їстівний силікон Tioga Fat – це непогана модифікація більш відомої приманки Лаки Джон Тиога. Однак новинка має більш товсте тіло і набагато більші розміри, ніж його попередник. Відмінна і стійка просочення атрактантів з запахом макрелі бездоганно позначилися на її уловистости. Анімацію цієї приманки можна задати абсолютно різноманітну, а сприяє цьому форма тіла приманки: у вигляді виброхвоста зі збільшеним п'ятаком на хвості. При проведенні їстівна резина лаки Джон показує стабільну гру з сильною вібрацією, залучаючи хижака з великою акваторії. Виброхвост Lucky John Tioga Fat представлений в трьох розмірах 3,9 , 4,5 і 5,8 дюйма і різноманітності колірних схем.

З останніми надходженнями нашого магазину можна ознайомитися на сторінці всі надходження
_____________________________
р. Харків вул. Пушкінська,30
Інтернет магазин ukesa.com.ua
(050) 177-8770
(067) 190-7097
(057) 706-2090

Поділитися:
Всі новини
У Кеса - інтернет-магазин риболовецьких снастейРибальські снасті У Кеса(050) 177 87 70(067) 190 70 97ukesashop@ukr.net
0Блокнот
0Переглянуті