(067) 190 70 97, (097) 103 26 74
м. ХарківКарта
0
Кошик
Поки пусто

☝️ Укрпоштою доставляємо лише за передоплатою☝️час роботи пн.-пт. з 9.00 до 16.00 сб.-нд. - вихідний

Статті
Як підібрати кивок для блешні
18 февраля 2022 г. 15:26
Після того, як рибалок розібрався з питанням, що таке блешня , потрібно переходити до... Читати далі →
Оснащення зимової вудки
17 февраля 2022 г. 14:35
Рибалки- початківці часто задаються питанням, як оснастити зимову вудку і правильно... Читати далі →
всі статті
Акції та новини
Надходження: BOUNTY - підгодовування від триразових чемпіонів світу з коропового лову
2 апреля 9:46
У продажу підгодовувальна програма Bounty - офіційний бренд рибальського клубу, який... Читати далі →
Надходження: воблера Рапала, котушки Шимано Страдік 23
14 марта 13:48
Надходження  воблерів Рапала - вже у продажу як нові, так і перевірені часом приманки.... Читати далі →
всі акції та новини
Рибальський магазин - У Кеса Усі записи Новини → Новинки для зимової риболовлі ↓

Новинки для зимової риболовлі

Чоботи Lemigo Vermont 877 – вважаються самими теплими з усієї лінійки фірми Лемиго. Як відзначає виробник, чоботи призначені для використання при низьких температурах повітря – до -70 °С. Чоботи лемиго в комплекті мають спеціальні вставки з відбивачами з фольги. Спеціальний матеріал (піна) чобіт в сукупності з утепленою ставкою вбережуть ноги рибалки або мисливця від холоду та вологи. Верхній стягивающийся манжет з водонепроникної тканини запобігає попадання опадів всередину взуття. Низька маса чобота, яка становить всього 600 грам, сприяє комфортному носіння взуття Lemigo Vermont протягом тривалого часу. Чоботи мають темний і практичний колір.

Їстівний плаваючий силікон CrazyFish Glider – це новинка в лінійці слагов для лову як активного, так і пассивнохо хижака. Однак умови анімації цієї приманки безпосередньо залежать від майстерності, умінь і вигадки рибалки. Форма силікону – копіює натурального малька, але сплющене тіло і ребристий рухливий хвостик може заманювати хижу рибу навіть за допомогою слабеньких ворушінь. Силіконова принада крейзі фіш глайдер відмінно працює на різних проводках, від класичної джигової, твичинговых протяжках або шевелению приманки просто на дні, здіймаючи хмарка муті. Різноманітні колірні схеми, а також привабливий атрактанти в рази збільшують уловистость CrazyFish Glider перед звичайними силіконовими принадами. Приманку можна використовувати як на шарнірних, так і на оснащеннях за типом дроп-шот.


Силікон CrazyFish Vibro Worm 3.4– являє собою найбільш велику принаду в новій лінійці Vibro Worm. Прогонисте і довге тіло приманки вельми схоже на натуральну рибку, об'єкт живлення хижака. Велика п'ятка на хвості заводиться при мінімальних рухах. При проведенні активної виброхвост досить добре заманює рибу з далеких відстаней. Силікон CrazyFish Vibro Worm 3.4 відмінно ловить щуку, сома, великого судака і величезного окуня. Суміш з атрактантів, якими просякнуте тіло приманки, у зв'язку з ребристістю тіла силікону, потроху відводиться від поверхні приманки в ході анімації, тому силікон не втрачає своїх їстівних властивостей довгий час. Найкращою для цього силікону вважається рознесений монтаж, завдяки плаваючим властивостями виброхвоста. Купити будь-які силіконові приманки з доставкою в Київ та інші міста України можна в каталозі.

Штани Nova Tour Спрінг фліс хакі є доповненням до однойменної куртці, однак в силу універсального крою можуть застосовуватися як окремий елемент одягу. Штани виготовлені з легкого і практичного, але в той же час натурального матеріалу і мають камуфляжний колір. Пояс штанів на гумці не натискає шкіру і утримує їх на своєму місці. У холодну погоду або взимку Штани Nova Tour Спрінг фліс хакі можна носити як внутрішній перший шар одягу. Влітку в холодну погоду або ж у міжсезоння штани завжди збережуть від холоду любителя екстрим-відпочинку. Легкість в користуванні, комфортність і універсальність в застосуванні – це відмінні риси даного продукту.

Mikado Fishunter 13см, який виготовлений з високоякісного і досить пружного матеріалу. Виброхвост мікадо має оновлене тіло, що складається з потовщеного корпусу, хвостового збільшеного п'ятака і м'якого рифленого хвостика. Така конструкція відмінно позначається на роботі приманки, яка є досить агресивною і виробляє досить сильні коливання та вібрацію. Силікон Mikado Fishunter зарекомендував себе як чудова принада, використовувана при лові судака, щуки і окуня. Через потовщеного корпусу, ця силіконова принада при проводці створює добре вловиму хижаком хвилю.

Буравчик – елемент, для встановлення наметів на льоду. Він легко, як штопор, «угвинчується» в лід,а в кінці рибалки легко викручується. Буравчики виготовляються з нержавіючої сталі завдовжки 13см і діаметром 1,8 див.

Ящик зимовий Тонар - виконує відразу декілька функцій. Це і інструмент для транспортування снастей, і одночасно зручне сидіння для його власника. Розмір 39*36*23см

З останніми надходженнями нашого магазину можна ознайомитися на сторінці всі надходження
_____________________________
р. Харків вул. Пушкінська,30
Інтернет магазин ukesa.com.ua
(057) 706-2090
(050) 177-8770
(067) 190-7097

Поділитися:
Всі новини
У Кеса - інтернет-магазин риболовецьких снастейРибальські снасті У Кеса(050) 177 87 70(067) 190 70 97ukesashop@ukr.net
0Блокнот
10Переглянуті